Hírek

Az alapítvány beszámol a 2019. évi támogatásairól és várják az adó 1%-os felajánlásokat, hogy segíthessenek a rászoruló embereken.

A Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ Központi Orvosi Ügyeletének tájékoztatója arról, hogy a jelenlegi alapellátási eljárásrend szerint milyen szabályok figyelembevételével vehető igénybe az orvosi ügyelet.

A harmincötödik életévüket betöltött labdarúgók számára rendeztek teremtornát a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Rákóczi téri tornatermében.

A „Zirc Város Utánpótlás Sportolója” díjat adományozta az önkormányzat Vintze Regina sportlövő, az MTTSZ Területi Klub Zirc versenyzője részére elmúlt évi kiemelkedő eredményeinek elismeréseképpen.

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének hatáskörét a kihirdetett veszélyhelyzetben, a katasztrófavédelmi törvény alapján a polgármester gyakorolja, így a képviselő-testület összehívására március 11. napja óta nincs lehetőség.

Receptes füzetet és falinaptárt adott ki a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ. A kiadványok akár a karácsonyfa alá is szép és hasznos ajándékok lehetnek.

Disznótor volt már a Művelődési Házban néhány évvel ezelőtt. Véradás minden hónapban van. Disznótoros véradásra viszont első ízben került sor.

A 2020. május 22-én megjelent Zirc és Vidéke újság idei 8. számának elektronikus kiadása.

Zirc Városi Önkormányzat értesíti az érintetteket, hogy május végén megkezdi a „Zirc, Alkotmány utca közlekedésbiztonsági célú átalakítása” elnevezésű projekt megvalósítását. A munkálatok során szükségessé válik a városközpont forgalmi rendjének a kivitelezés idejére történő ideiglenes megváltoztatása.

Trianonra emlékezik a Zirci Országzászló Alapítvány a diktátum aláírásának 100. évfordulóján, 2020. június 4-én 16.30 órai kezdettel a Rákóczi téri Országzászló Emlékműnél. A megemlékezésre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A továbbra is fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel szűk körben szervezte meg Hősök-napi megemlékezését a Zirci Egyházközség és a Zirci Országzászló Alapítvány.