Hírek

A 2019. június 28-án megjelent Zirc és Vidéke újság idei 12. számának elektronikus kiadása.

Az egészségügyi dolgozókat köszöntötték Zircen a Semmelweis-nap alkalmából.

Múltbéli hagyományt elevenítettek fel a Retro Véradás életre hívói Zircen, s már a rendezvénynek is van egy kisebb múltja: negyedik alkalommal várták a véradókat a régi idők hangulatát idézve.

Kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként az Emberi Erőforrások Minisztériumának elismerő oklevelét vehette át Döméné Janni Ildikó iskolavédőnő, a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ Védőnői Szolgálatának munkatársa.

Az ivóvíz-hálózaton végzendő munkálatok miatt július 9. és július 26. között várható időszakos nyomáscsökkenés, illetve vízhiány a Kossuth Lajos utcában - tájékoztatja a lakosságot a Bakonykarszt Zrt. Zirc Üzemmérnökségének felkérésére a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal.

Június 18-22. között hetedik alkalommal vettek részt zirci művészetis diákok a Badacsonytomajon rendezett Szín-Vonalas táborban.

A 2019. július 12-én megjelent Zirc és Vidéke újság idei 13. számának elektronikus kiadása.

Ünnepélyes keretek között került átadásra a Barátság Parkban a Bakonyi Finnbarátok Köre Egyesület által megálmodott és támogatók közreműködésével létrehozott Reguly-liget, valamint az Erdély Baráti Kör Egyesület révén kialakított Reguly Antal Emlékút.

Nagy sikerű rendezvénnyel ünnepelte Reguly Antal születésének 200. évfordulóját Zirc városa a Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház főszervezésében. Sokszínű programkínálat várta az érdeklődőket a Reguly Fesztivál négy napja során, mely a néprajztudós-nyelvész születésnapján, július 11-én nyílt meg.

A Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet értesíti a betegeit, a hozzátartozókat és a város lakosságát, hogy a Krónikus Belgyógyászati Osztály új épületszárnya elkészült, ezzel egyidejűleg a közlekedési rend is megváltozott.

A Veszprémi Rendőr-főkapitányság aktuális bűnmegelőzési hírlevele.