A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Hírek

30 512 500 forint összegű beruházás valósulhat meg a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézetben 2017 első félévében, melynek keretében többek között műtéti berendezéssel fejlesztik az intézmény eszközállományát.

Megvalósultak fejlesztések az elmúlt évben is, de összességében a tavalyi esztendő az új uniós pályázati kiírásokra történő felkészülés és a pályázatkészítés jegyében telt el – mondta évértékelő beszédében Ottó Péter polgármester, a Városházán megtartott Újévi Fogadáson.

„Zirc Város Elismerő Oklevele” kitüntetésben részesült Cziráki István sokszoros véradó. Az oklevél átadására a Városházán, Zirc Város Polgármesterének Újévi Fogadásán került sor.

Tizenkét pillanat az elmúlt esztendőből… Zirc Városi Önkormányzat fotóarchívumából válogattuk össze, és ezzel kívánunk mindenkinek eredményekben gazdag, boldog újesztendőt!

-20 fokot mutat egy gépjármű hőmérője 2012. február 11-én, éjjel 0:38 perckor az olaszfalui bekötőútnál.

Nem volt még jelentős havazás ezen a télen a Bakonyban, Boross László fotós mégis lencsevégre kapott egy fehér várost. Képein megmutatja, hogy a zúzmara is képes szépen felöltöztetni a fákat, épületeket. Hófehér szőnyeget terít a földre, feldíszíti a főteret, és a tornyok tetejébe is felkapaszkodik…

A piros-fehér-zöld színű liftben egy kislabda, a kislány pedig igyekszik felszállítani oda, ahol az angyalka lakik…

Január 22-e környékén nagyobb hangsúlyt kapnak a kulturális rendezvények. Egy-egy program, esemény kapcsán sokan, sokféle módon próbálják megmutatni kulturális, művészeti életünk értékeit.

Az óév-végi sikeres disznótoros véradást követően újabb remek eredménnyel indult az Újév a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezete számára.

Idei első rendes ülését tartotta Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.