A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Hírek

Városunk egyike azon helyszíneknek a megyében, ahol konzorciumi együttműködésben hulladékudvar létesülhet.

Karácsony előtt egyfajta ajándékként is felfogható a véradás. Nem tudjuk, hogy ki kapja az ajándékot, de az biztos, hogy szükség van rá és jó helyre kerül.

Az év végi ünnepek és a téli tanítási szünet idején a helyközi autóbuszok a megszokottól eltérően közlekednek. A VOLÁNBUSZ Zrt. értesítése a módosított menetrendről.

A 2019. december 19-én megjelent Zirc és Vidéke újság idei 23. és 24. összevont számának elektronikus kiadása.

Nem öltözött fehérbe a táj, mégis találkozhattak a gyerekek hóemberrel. Két angyal sürgött-forgott az ünnepi díszekbe öltöző házban, mely sok vendéget várt. Karácsonyi zene szólt, a fenyő alatt, dobozokba rejtve az emberek szeretete tornyosult.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériumban december 16-án került megrendezésre az Európai Mobilitási Hét záró rendezvénye, melyre önkormányzatunk is meghívást kapott.

A Hatóság a következő helyeken és időpontokban tart ügyfélfogadást a jövő év első hónapjában.

A gyalogosok, kerékpárosok láthatóságának fontosságára hívja fel a figyelmet a Veszprémi Rendőrkapitányság aktuális hírlevelében. Vagyonvédelmi mustrát is készítettek a zsebtolvajok ellen.

A szelektív hulladékgyűjtő szigeteken tapasztalt kaotikus állapotok miatt Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a városközponti tömbházas lakóingatlanok kivételével felszámolja a szigeteket, és más megoldást talál a szelektív hulladékgyűjtésre.

Csoportunk másfél éve működik a „Minden, ami család!” mottó jegyében. Hivatalos megalakulásunk egy országos hálózat keretében 2019 februárjában, a Művelődési Házban tartott farsangi rendezvényünkön történt.