A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Zirci aranyérem az országos döntőn


Gödöllőn került megrendezésre a Sportlövő Diákolimpia országos döntője. Az MTTSZ Területi Klub Zirc versenyzői ismételten szép eredményeket értek el.


A középiskolás lányoknál légpuska húszlövéses számban Panyi Kinga, a PSzC Reguly Antal Szakképző Iskola diákja első helyezést ért el, légpisztolyban pedig ötödik helyen végzett. Mázi Klaudia – aki szintén a szakképző iskola diákjanyolcadik helyen végzett légpuskában.

Panyi Kinga a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel kategóriájában (Fotó: Horváth Csaba)


Szintén légpuskában, az általános iskolások versenyében a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákjai közül Mihályfi Vendel hatodik, Végh Attila nyolcadik helyezést ért el. A versenyen a többi zirci résztvevő is tisztességesen helytállt: Horváth Bálint, Bittmann Kata, Vintze Regina, Vágenhoffer Dávid, Kovács Mira Zoé és Janászek Evelin képviselte még városunkat az országos döntőn. A versenyzőket Varjas József készítette fel. A térségből Csetény is érdekelt volt a diákolimpia versenyén Tóth Botond Máté személyében, felkészítője Mavizer István volt.


Az MTTSZ Területi Klub Zirc – kiváló szereplése mellett – a megyét képviselő versenyzők utaztatását és a diákolimpián való részvételét is lebonyolította.

Dalmadi-Honyecz Edina