A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Újabb pályázat a Reguly Múzeum igazgatói állására


Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülésén újabb döntéseket volt kénytelen meghozni a Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház magasabb vezetői feladatainak ellátásával kapcsolatban.


Visszavonta a Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház igazgatói álláspályázatával kapcsolatos korábbi határozatát a képviselő-testület, amire azért volt szükség, mert a magasabb vezetői feladatok ellátására kiválasztott dr. Péterváry Tamás – aki március 1-gyel kezdte volna meg a munkáját – jelezte, hogy más megbízást fogadott el.


A képviselő-testület új pályázat kiírásáról döntött, az igazgatói feladatok ellátásával pedig április 1-től legfeljebb 120 napig továbbra is dr. Vida Beáta intézményi munkatársat bízták meg.

A korábbi határozat hatályon kívül helyezéséről és új pályázat kiírásáról döntött a képviselő-testület


A másik napirend keretében a döntéshozók elvi hozzájárulásukat adták ahhoz, hogy a Football Club Zirc Sportegyesület pályázatot nyújtson be a TAO 2022. évi felhívására.

Fejlesztési céljaik között szerepel az élőfüves nagypálya felújítása, a műfüves pálya labdafogó hálójának a cseréje, palánk kiépítése, valamint az öltözőépület bejárati ajtójának a cseréje. A sporttelep az önkormányzat tulajdonát képezi, ezért volt szükség a hozzájáruló döntés meghozatalára.


Kelemen Gábor