A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Újabb családi ünnep a Terembérlők kupáján


Ötödször rendezte meg Zirc Városi Önkormányzat a városban termet bérlő labdarúgó-közösségek számára kiírt versengést, a Zirci Terembérlők Kupáját.


Az alkalmak számánál ezúttal csak eggyel volt több a résztvevők száma, hat csapat adta le nevezését az önkormányzati hivatalban.

Az eddigiekhez képest alacsonyabb létszám ellenére azonban a torna semmit sem vesztett színvonalából, hangulatából, ezúttal is remek meccseket láthatott a közönség.


A versenyen körmérkőzéses rendszer érvényesült, azaz mindenki játszott mindenkivel, majd következtek a helyosztók. Az alapszakasz harmadik és negyedik helyezettje játszott az egyik dobogós helyért, az első kettő pedig a fináléban találkozott egymással. Harmadik helyért: Veréb FC–Tequila 3:2. A döntőben: Családok–Vállalkozók 2:1. A történelem néha ismétli önmagát, hiszen három évvel ezelőtt is ugyanez a két csapat játszott az első helyért, és akkor is a négy apát és fiát, valamint egy testvérpárt soraiban tudó labdarúgó-közösség vehette át a győztesnek járó trófeát.

A „Családok” csapata másodszor nyerte meg a Terembérlők-kupáját

Álló sor: ifj. Budai Attila, Czverencz Zoltán, Papp Bence, ifj. Szakács Péter, ifj. Vörösházi Gábor. Guggolnak: Budai Attila, Czverencz József, Papp Zoltán, Szakács Péter, Vörösházi Gábor


A torna végeredménye: 1. Családok, 2. Vállalkozók, 3. Veréb FC. A helyezettek dísztárgyat és Zirc város polgármesterének elismerő oklevelét vehették át. Három különdíj is kiosztásra került, a „Gólkirály” nyolc találattal Szöllősi Mihály (Vállalkozók) lett, a „Legjobb mezőnyjátékos” címet Papp Bence, a „Legjobb kapus” címet ifj. Budai Attila (mindketten Családok) érdemelte ki.


Kelemen Gábor