A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Új szolgáltatással újraindult a fül-orr-gégészet Zircen


Egy év szünetet követően újraindult a fül-orr-gégészeti szakrendelés városunkban, az ehhez diagnosztikai hátteret biztosító audiológiai szolgáltatással kiegészülve.


A fül-orr-gégészeti szakrendelés és az új audiológiai szolgáltatás a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet járóbeteg-szakrendelőjének második emeletén érhető el. Ünnepélyes keretek között, a városvezetés közreműködésével adták át rendeltetésének a hallásvizsgálati rendelőt.


Nagy Tamás, a szolgáltatást végző Otonet Kft. vezetője méltatta dr. Tuboly Csaba főorvos szerepét, aki megszervezte az orvosi hátteret. Kiemelte az egészségügyi intézmény partnerségét és a városvezetés jelenlétét. Beszélt arról is, hogy Fajd Veronika személyében egy kiváló szakember végzi majd a vizsgálatokat és speciális ellátások is elérhetők lesznek.


Dr. Vermes Tamás, a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet főigazgatója hangsúlyozta, hiányzott a városnak ez a kényszerű okok miatt abbamaradt szakrendelés, sőt minőségi lépés történt az ellátásban, hiszen egy komplex szolgáltatás várja ezentúl Zirc és térségének lakosságát. Hozzátette azt is, hogy intézményük mindenben támogatja ezt a tevékenységet.

Ottó Péter polgármester és dr. Vermes Tamás kórházi főigazgató jelképesen is átadta az új rendelőt


Dr. Tuboly Csaba főorvos elmondta, egyéves szünet után sikerült újraindítani Zircen a fül-orr-gégészeti rendelést. Több irányból érkezett a felkérés, és az új szolgáltatással együtt egy teljes körű ellátást tudnak biztosítani fül-orr-gégészeti és hallásrehabilitációs szempontból is.


Ottó Péter polgármester is üdvözölte az új ellátási formát, örömét fejezte ki, hogy ez a szolgáltatás elérhető lesz helyben, annál is inkább, mert Magyarországon minden tizedik ember küzd valamilyen hallásjellegű problémával, ő is közéjük tartozik. Bizalmát fejezte ki, hogy magas színvonalú ellátást fognak biztosítani Zirc és környékének lakói számára.

Csapatmunkával gondoskodnak a lakosság minél jobb minőségű és komplex ellátásáról. Balról: dr. Tuboly Csaba fül-orr-gégész főorvos, az egészségügyi intézmény részéről Kuzman Ágnes vezető asszisztens és dr. Vermes Tamás főigazgató, Fajd Veronika audiológus, Szegedi Szilvia, az Otonet Kft. kereskedelmi vezetője, Ottó Péter polgármester és Nagy Tamás, a szolgáltatást végző cég ügyvezető igazgatója


Kelemen Gábor