A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

„Tartós szeretet” nagyböjti élelmiszergyűjtés Zircen is

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia felhívására a zirci templomban is meghirdetésre került a nagyböjti tartós élelmiszer gyűjtés, amellyel a helyi karitász csoport a városunkban élő rászoruló családokon szeretne segíteni.

Március 04-26. között a szentmisék előtt vagy után az erre kijelölt helyre tehetik a felajánlásaikat, illetőleg a karitász irodájában, a Rákóczi tér 1. szám alatt március 22-én 9:00-17:00 óráig várjuk az adományokat

- tájékoztatott Ulrich Józsefné, a Zirci Árpád-házi Szent Erzsébet Katolikus Karitász csoport vezetője, hangsúlyozva, hogy a legkisebb adománnyal is a felebaráti szeretet ajándéka valósul meg.


"A templomban és a karitász irodájában összegyűjtött élelmiszerek nemcsak táplálékot jelentenek, hanem üzenetet is visznek magukkal, a gondviselő Isten szeretetének kézzelfogható jelét a nélkülöző családokba. Kérjük, hozzák el a tartós élelmiszer felajánlásaikat a rászorulók számára!" - áll a zirci karitász felhívásában.

Az adományokért ezúton is hálás köszönetüket fejezik ki. Az elkészített csomagokat húsvét előtt eljuttatják a szegény körülmények között élőkhöz.