A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Ön is támogathatja a zirci óvoda elképzelését!


A Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde is részt vesz a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatán. A projekt célja az óvoda környezetének szépítése, nevelő célzatú fejlesztése, melynek megvalósulását a vásárlók is támogathatják a kupon leadásával.


A pályázat magába foglalja a taposóösvény faszerkezetének fejlesztését, fából készült térbeli memóriajátékot, interaktív táblát a növények élőhelyéről, valamint egy madártani kalauzt.


Óvodánk sikerrel vette az első megmérettetést, és bejutott a mindent eldöntő szavazatgyűjtő fordulóba. Abból a körzetből, ahol Zirc is található, még két projekt érdekelt más településekről, ezek egymással versengenek a támogatás elnyeréséért. Minden leadott kupon számít, hogy a nevelési intézmény véghez tudja vinni a gyermekek jövője érdekében tervezett célkitűzéseit, ezért arra biztatunk mindenkit, támogassa szavazatával a zirci óvodát.


A szavazatgyűjtési akció június 17-én kezdődött és július 14-ig tart. A kuponok leadhatók az üzletlánc zirci, veszprémi, várpalotai és balatonfüredi áruházaiban.


Mellékletben található egy képes összeállítás a zirci óvoda tervezett fejlesztéséről, melyet ezen pályázat keretében szeretnének megvalósítani az Önök segítségével. ILYEN MOST - ILYEN LEHETNE