A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

SPORTKÖRKÉP: ZIRCI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET


– A 2020-as év egyesületünk életében is sok változást hozott. Tavasszal került telepítésre a tó területén egy minden igényt kielégítő vizesblokk, ami lehetővé teszi, hogy a több napra érkező horgászok, valamint a rendkívül népszerű horgászversenyeinken idelátogató versenyzők is komfortosan érezzék magukat.


Aztán jöttek a korlátozó intézkedések és az egyesület vezetősége úgy döntött, bezárja a tavat bizonytalan időre, amiből aztán két hónap lett. Sajnos ez jelentős bevételkiesést jelentett és elmaradtak az erre az időszakra tervezett horgászversenyek is – értékelte az elmúlt esztendőt Varga Zoltán egyesületi elnök. Ugyanakkor hozzátette, nem telt tétlenül ez a két hónap, folyamatos munka zajlott a tónál, elkészült egy fedett kiülő beton alapja, hidat újítottak fel és szépítették a környezetet. Aztán végre meg tudták nyitni a tavat, minden visszatért a normális kerékvágásba, de a forgalmukon meglátszott a vírus okozta bizonytalanság. – Az év hátralévő részében az őszi hal telepítésre koncentráltunk, amit aztán sikerült is megvalósítanunk, gyönyörű halakat tudtunk vásárolni. A telepítés tavasszal folytatódik, várjuk kedves vendégeinket – tekint előre az elnök.

A horgászokmányokkal kapcsolatos ügyek intézésére a tagoknak május végéig a Rákóczi téren található, volt „trafik” épületében van lehetőségük minden kedden 18.00 és 19.45 között.

Az egyesület versenyeket is lebonyolít évről évre, ebből láthatunk most egy pillanatképet


Kelemen Gábor