A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

"Sétálj velünk!" - Európai Mobilitási Hét kreatív pályázati felhívás


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „Sétálj velünk!” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet.


A pályázat témája a 2019. évi Európai Mobilitási Hét szlogenje, a „Sétálj velünk!”, amely a gyalogos közlekedési lehetőségek sokféleségére hívja fel a figyelmet.


Három nevezési kategóriában (rajz, fotó, szabadon választott technika) korcsoportok szerint külön kerülnek díjazásra az egyéni pályázatok (óvodás, általános iskola 1-2. osztályos, 3-4. osztályos és 5-8. osztályos, középiskolás, felnőtt), valamint a családi, óvodás, iskolás és felnőtt csoportos alkotások legjobbjai.


A pályázatokat 2019. július 15-ig kell postára adni az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Európai Mobilitási Hét” pályázat 1440 Budapest, Pf. 1. címre, vagy elektronikus úton beküldeni az emhfotopalyazat@itm.gov.hu e-mail címre.


Az Európai Mobilitási Héten, szeptember 16-22. között tervezett eredményhirdetésen és díjátadón a kiíró tárcák és a támogatók jóvoltából értékes díjak találnak majd gazdára.RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

PÁLYÁZATI ADATLAP - CSALÁDI

PÁLYÁZATI ADATLAP - CSOPORTOS

PÁLYÁZATI ADATLAP - EGYÉNI