A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Patkó, a sikerkovács


A harmincötödik életévüket betöltött labdarúgók számára rendeztek teremtornát a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Rákóczi téri tornatermében.


Papp Zoltán főszervezőnél eredetileg hét csapat adta le nevezését, ám ketten az utolsó pillanatban visszaléptek, így végül ötös mezőnnyel indult útjára a labda a már hagyományos versengésen.


Mindenki megmérkőzött mindenkivel, és az alacsonyabb létszám ellenére magas színvonalú derbik jellemezték a 35. életévüket maguk mögött hagyók fociját. A tornán címvédés történt, a nagyrészt zirci játékosokra épülő Patkó FC emelhette magasba a győztesnek járó trófeát, második helyen végzett a Fújtatók (Veszprém) csapata, a harmadik helyet pedig a Csőrike (Bakonyszentkirály) szerezte meg.


A tornagyőztes Patkó FC csapata


Az első három helyezett dísztárggyal és oklevéllel térhetett haza, és különdíjak is kiosztásra kerültek: a „Gólkirály” kilenc találattal Nagy Róbert (Fújtatók) lett, a „Legjobb mezőnyjátékos” címet Tehel Zoltán (Gyulafirátót), a „Legjobb kapus” címet Csizmadia Sándor (Patkó FC) érdemelte ki.

Kelemen Gábor