A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Panyi Kinga három aranya


Sok szép eredményt hozott a zirci lövészklub számára a szomszédvári verseny.

Az MTTSZ Területi Klub Zirc versenyzői Bakonyszentlászlón, az ifj. Szücs Gábor Emlékversenyen álltak legutóbb céltábla elé. Három arany-, három ezüst- és két bronzérem került a mérlegükre.

Panyi Kinga három kategóriában is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára, a légpuska mellett a légpisztoly és a kispuska számokat is megnyerte korcsoportjában. Érdekesség, hogy a serdülő fiúk légpuska tíz méteres számában holtverseny alakult ki egy zirci ikerpár között a második helyért folytatott küzdelemben. Mindketten 122 köregységet lőttek, és végül a ráadásban a több tízes eredmény döntött. Végh Attila így a második, Végh Zsigmond a harmadik helyen fejezte be a versenyt.

Panyi Kinga három versenyszámban is mesterien célzott (Fotó: archív)

A felnőttek is szépen teljesítettek, a férfiaknál Dombi János a második, a nőknél dr. Mihályfiné Frómann Edit a harmadik helyen végzett a légpuska tíz méteres számban. A dobogós helyezéseken kívül figyelemreméltó még a két ifjonc, Bittmann Kata és Horváth Bálint ötödik helyezése, hiszen ők többnyire náluk idősebb versenyzőkkel mérték össze tudásukat a korcsoportjukban.

A Varjas József által felkészített zirci sportlövők csapatban a második helyet szerezték meg a házigazda Szent László Lövészklub mögött, megelőzve a bajai Vízügyi Lövészklubot.

Kelemen Gábor