A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Országos bajnokok a zirci sportlövők


Három első helyezéssel tértek haza az MTTSZ Területi Klub Zirc versenyzői az Általános és Középiskolások Országos Bajnokságáról.


A versenyzők iskolájuk színeiben, a megyét is képviselve, az MTTSZ Területi Klub Zirc felkészítésével vettek részt a Komáromban megrendezett országos döntőn.

Nyíltirányzékú légpuska húszlövéses számban a fiúk között a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola csapata – Mihályfi Vendel, Végh Attila, Végh Zsigmond – állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, a másik két zirci arany pedig egyaránt Panyi Kinga, a PSzC Reguly Antal Szakképző Iskola diákjának nyakában csillant, aki a középiskolás lányok között légpisztoly és légpuska számban is megnyerte az országos döntőt. A felnőttkorba lépő diáklány ezzel a teljesítménnyel megkoronázta ifjúsági pályafutását. A versenyzőket Varjas József készítette fel.

Az általános iskolás fiúcsapatunk a dobogó legmagasabb fokán

Panyi Kinga két kategóriában is országos bajnok lett


A csapatversenyt megnyerő általános iskolások között egyéniben Végh Attila végzett ezúttal a legelőkelőbb helyen, néhány köregységgel lemaradva a dobogóról, a negyedik helyen zárta a versenyt.


A sportlövők következő nagy tudáspróbája a Görgey Emlékkupa országos döntője lesz május 13-án.

Fotók: Szervezőség, Cikk: Kelemen Gábor