A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Nívós versenyek, dobogós helyezések, Héraklész program


Szép eredményekkel indult az újesztendő Vintze Regina zirci sportlövő számára, aki jelenleg a Komáromi VSE színeiben versenyez.


Tavaly októberben, egy riport keretében mutattuk be a zirci sportlövőt, aki jelenleg is tagja nevelőegyesületének, az MTTSZ Területi Klub Zircnek, Komáromba történő igazolásával azonban új távlatok nyíltak meg a számára, és egyre jobb úton halad céljai elérése felé.


Most hétvégén a Magyar Sportlövők Szövetségének Országos Bajnokságán mérette meg magát, ahol tízméteres légpuska versenyszámban, ifjúsági korcsoportban, egyéni kategóriában harmadik, a juniorok mezőnyében, csapatban második helyen végzett. Részt vett az Európa-bajnoki selejtezősorozatban is, amelynek harmadik állomása sikerült a legjobban számára, a „#csakaHonvéd Kupa” elnevezésű versenyen nem talált legyőzőre a korcsoportjában. Hozzá kell tenni, hogy Vintze Regina a juniorok között is indult a sportlövő-viadalokon, és a nála idősebbek között is tisztességesen helytállt, legjobb eredménye nyolcadik helyezés volt.


Vintze Regina egyéniben harmadik, csapatban második helyezést ért el az Országos Bajnokságon

(Fotók: Vintze Csaba)

További hír a zirci sportlövővel kapcsolatban, hogy kiemelkedő eredményeinek köszönhetően beválasztották a Héraklész programba is, amely a legtehetségesebb sportolók eredményes pályafutását segíti elsősorban rendszeres edzőtáborok és keretedzések biztosításával.


Kelemen Gábor