A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Megmutatták, mit tudnak


Második alkalommal rendezte meg a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ a „Ki mit tud?” című vetélkedőt az idősebb korosztály számára.


A jelentkezők száma ezúttal elmaradt a tavalyitól, az alacsonyabb létszám ellenére azonban színvonalas produkciókat hallhattunk, és sokféle előadással lepték meg a hallgatóságot a szépkorú szereplők a tavasz első napjának délutánján: ének, vers, zene és színjáték színesítette a műsort. Volt, aki több műfajban is színpadra lépett, és amíg a zsűri értékelt, addig sem unatkozhattunk: a nyugdíjasok újabb előadásokkal szórakoztatták a közönséget, immár versenyen kívül.

Vadász Józsefné tréfás jelenete nagy sikert aratott a közönség soraiban


A műsort Pék László, a Zirc Városi Nyugdíjasklub vezetője vezette, aki egyben a zsűri egyik tagja is volt Nagyné Fáró Katalin, a szervező intézmény vezetője és Koósné Stohl Ilona korábbi intézményvezetővel egyetemben. Az értékelő bizottság nem állított fel rangsort a résztvevők között, mindnyájukat díjazásban részesítette. Oklevelet és ajándéktárgyat vehetett át Horváth Lajosné, Vörösházi Ferencné, Baumann Ernőné, Sebestyén Antal és Vadász Józsefné.

A fellépők és a zsűri tagjai összeálltak egy közös fotóra a jó hangulatú vetélkedőt követően


Kelemen Gábor