A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

A lakosság is alakíthatja a menetrendeket, várják a véleményeket


A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság, Közszolgáltatási Központja járási szintű menetrendi egyeztetést kezdeményezett a 2021. december 12-étől életbe lépő 2021/2022. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintően.


A menetrendi egyeztetés törvényi kötelezettségen felüli célja a menetrend módosítását igénylő javaslatok, észrevételek összegyűjtése a közösségi közlekedés színvonalának javítása érdekében.


A menetrendi egyeztetés során felmerülő igényeket a KTI Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság, Közszolgáltatási Központja a szolgáltató társaságokkal közösen megvizsgálja, és javaslatot dolgoznak ki a menetrendi irányelvekben meghatározott elvárások figyelembevételével a hivatásforgalmat kiszolgáló, valós utazási igények lehetőség szerinti teljesítésére.


Kérjük a lakosságot, hogy az esetleges javaslataikat, észrevételeiket a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatára (8420 Zirc, Március 15. tér 1.), vagy a kerner.gabor@zirc.hu e-mail címre, 2021. július 19-ig szíveskedjenek megküldeni.