A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Közbeszerzési eljárás az orvosi ügyelet ellátására


A Zirci Járás Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa márciusi ülésén elfogadta a központi orvosi ügyeleti feladatok ellátására irányuló közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását és dokumentációját.


Az év végi teljesítésnek megfelelően módosult a Zirci Járás Önkormányzati Társulás 2021. évi költségvetése, elsőként az erről szóló határozat módosítását fogadták el a tanácstagok. A társulás összevont költségvetési főösszege 9 826 734 forinttal került megemelésre, így az 243 496 592 forintban rögzült.


A Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ által alkalmazandó intézményi térítési díjakat is felülvizsgálta a társulási tanács. A szolgáltatási önköltség megállapítására volt szükség, a térítési díjak tekintetében nem történt változás, arra nincs is mód a veszélyhelyzeti szabályozás miatt.


A Zirci Járás Önkormányzati Társulás területén a központi orvosi ügyeleti feladatok ellátására irányuló közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívásának és dokumentációjának jóváhagyására is sor került.

Megindulhat a közbeszerzési eljárás a központi orvosi ügyeleti feladatok ellátására, a társulási tanács egyhangúlag elfogadta az ehhez kapcsolódó dokumentumokat


Ezt követően Zirc és Lókút Óvodatársulás Társulási Tanácsa rendkívüli ülést tartott. A 2021. évi költségvetés módosítására az óvodatársulás esetében is szükség volt, az összevont költségvetés főösszege 2 359 570 forinttal került megemelésre, így az 272 835 089 forintban rögzült.


A bölcsődei ellátás esetében a szolgáltatási önköltséget határozta meg a társulási tanács, az intézményi térítési díjak változatlanok maradtak.


Kelemen Gábor