A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

JAVASLATTÉTELI FELHÍVÁS „ZIRC VÁROS KULTÚRÁJÁÉRT” KITÜNTETÉS ADOMÁNYOZÁSÁRA

Zirc Városi Önkormányzat attól a céltól vezérelve, hogy a város közszolgálatában kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket méltó elismerésben részesíthesse, valamint a személyüket és cselekedeteiket megfelelőképpen értékelve állíthassa példaként a jelen és az utókor elé, „ZIRC VÁROS KÖZSZOLGÁLATÁÉRT” szakmai kitüntetéseket alapított.

„ZIRC VÁROS KÖZSZOLGÁLATÁÉRT” szakmai kitüntetések a Magyar Állam, a Zirc Városi Önkormányzat, vagy más, Zirc Város területén működő helyi önkormányzat, önkormányzati társulás fenntartói, feladat ellátási körébe tartozó szakmák, hivatások azon képviselőinek adományozhatók, akik kimagasló szakmai munkájukkal, vagy egész életművükkel elismerést szereztek, és ennek révén a város értékeit növelő eredményt értek el, hozzájárulva Zirc hírnevének öregbítéséhez.

A kitüntetés átadására a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan kerül sor.

A kitüntetésekkel „Zirc város elismerései” egységes arculat keretén belül külön erre a célra Zirc Városi Önkormányzat által biztosított díszoklevél jár.

Jelen felhívás alapján kitüntetésre elsősorban az adott szakterület szakmai intézményeinek, szakmai közösségeinek javaslatát várja az Emberi Kapcsolatok Bizottsága, de megfelelő indokolással bárki tehet indítványt.

Kérjük, hogy a határidőt betartva a mellékelt formában, részletes indoklással, aláírással - tegyenek javaslatot Zirc város közszolgálati szakmai kitüntetésének adományozására!


(A felhívás és a formanyomtatvány letölthető a www.zirc.hu városi honlapról IDE KATTINTVA, illetve a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálatán igényelhető.)

Az előírt formában elkészített ajánlásokat

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület Emberi Kapcsolatok Bizottságához

címezve, a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati Osztályára

kérjük eljuttatni 2023. január 10. napjáig.

Együttműködését köszönjük!


Ottó Péter

polgármester