A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Iparterület és igazgatói álláspályázat


Rendkívüli ülést tartott Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.


Az első napirend keretében sor került a zirci iparterület infrastrukturális fejlesztésének második ütemére indított nyílt közbeszerzési eljárás ajánlatainak értékelésére.

Az első részfeladatra, az ipari táblás kerítés építésére nem érkezett ajánlat, így azt eredménytelennek nyilvánította a képviselő-testület, és új eljárás indításáról döntöttek, míg a második részfeladatra, az útburkolat-felújításra a STRABAG Generálépítő Kft-t nevezték meg nyertes ajánlattevőnek a döntéshozók.

A képviselő-testület rendkívüli ülésen hozta meg a szükséges döntéseket


A „Komplex turisztikai fejlesztés Zircen” projekt hátralévő elemeinek megvalósításával már korábban is foglalkozott a képviselő-testület, s most döntött, hogy a beruházás keretében kialakításra kerülő lovas-kerékpáros túraútvonal táblázásához 597 783 forint saját forrást biztosít.


A képviselő-testület a júniusi rendes ülésén eredménytelennek nyilvánította a Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház igazgatói – magasabb vezetői – feladatainak ellátására kiírt pályázatot, s most új pályázat kiírása mellett döntöttek, jóvá is hagyták annak felhívását.

Az új igazgató kinevezéséig, további, legfeljebb négy hónapig Vida Beátát bízta meg a testület az intézményvezetői feladatok ellátásával. A pályázati kiírás az önkormányzat Facebook-oldalán megtekinthető.


Kelemen Gábor