A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

A hősökről járvány idején sem feledkeztek meg


A továbbra is fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel szűk körben szervezte meg Hősök-napi megemlékezését a Zirci Egyházközség és a Zirci Országzászló Alapítvány.


A virágokkal körülölelt Hősök-emlékművénél Wittmann György bensőséges szavalattal adózott a katonák emlékének, majd Imrefi Mór plébános atya közös imádságra hívta az emlékezőket a világháborúk áldozataiért, családjukért, nemzetünk békéjéért és jólétéért.


Ezt követően az emlékezők elhelyezték koszorúikat az emlékmű talapzatánál: Dr. Kovács Zoltán, térségünk országgyűlési képviselője, Zirc Városi Önkormányzat részéről Ottó Péter polgármester és Hellebrandt Ferenc alpolgármester, a Zirci Országzászló Alapítvány képviseletében Máj János elnök, Bittmann Károly titkár és dr. Kőváry György, a Zirci Egyházközség nevében Imrefi Mór plébános, közreműködőként pedig Wittmann György.

Térségünk országgyűlési képviselője, Ottó Péter polgármester és Hellebrand Ferenc alpolgármester közösen koszorúzott, s hajtott fejet a világháborúk hőseinek emléke előtt

Kelemen Gábor