A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Helyi Fidesz-támogatás a zirci tűzoltóságnak


400 000 forinttal segítette a Fidesz helyi csoportja és térségünk országgyűlési képviselője a Zirci Önkormányzati Tűzoltóságot egy korszerűbb gépjárműfecskendő beszerzésében.


A támogatást dr. Kovács Zoltán, a térség országgyűlési képviselője adta át ifj. Szelthoffer Ferenc parancsnok részére a Petőfi utcai tűzoltólaktanyánál. Mint elmondta,

széleskörű összefogás kezdődött a zirci tűzoltóság gépjárműállományának a javítására. A Fidesz helyi szervezetének tagjai mellett a ciszterci rend főapátja, erdészeti vállalkozások és a térség önkormányzatai is támogatták már az ügyet.

Dr. Kovács Zoltán átadja a Fidesz helyi szervezetének támogatásáról szóló csekket ifj. Szelthoffer Ferenc részére


Ottó Péter, a Fidesz helyi csoportjának alelnöke utalt arra, hogy tavaly ünnepelte tízéves fennállását a zirci tűzoltóság, de ennél jóval idősebbek azok a járművek, amelyek a birtokukban vannak: az egyik 1960-as, a másik 1975-ös évjáratú.

Bizalmát fejezte ki, hogy a példa, amellyel már többen előálltak, követendő lesz Zirc és a járás tűzvédelmének biztosítása érdekében.

A Zirci Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka megköszönte a támogatást, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hamarosan egy korszerűbb gépjárműfecskendővel vonuljanak oda, ahol arra szükség


Kelemen Gábor