A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Feladványként kezeli, és megoldja


„Zirc Város Tisztviselője” szakmai kitüntetésben részesült Pill Eszter, a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Osztályának vezetője. A kitüntetés átadására az államalapításra emlékező városi ünnepségen került sor.


Pill Eszter középiskolai tanulmányait a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolában végezte. A Veszprémi Egyetem Gazdaságtudományi Kar gazdálkodási szakán közgazdászként végzett. A Zirci Közös Önkormányzati Hivatalban – akkori Zirc Város Polgármesteri Hivatalában – 2004. december 1-től adatrögzítőként kezdett dolgozni. 2006. január 1-től a hivatal projekt ügyintézője lett, majd ugyanezen év április 1-től a pénzügyi osztály vezetőjévé nevezték ki, mely munkakört a mai napig betölti.Méltatásában elhangzott, hogy

munkáját „feladványként” kezeli, melyet meg kell oldania, és ennek kiemelkedően nagy elhivatottsággal, lelkiismerettel tesz eleget. A szakma szeretete által vezérelve végzi mindennapi munkáját, melyet pontosság, felelősségtudat jellemez. Minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a hivatal, az önkormányzat és annak intézményei biztonsággal működjenek. Mindig a megoldásra törekszik. Gyorsan tanul, és megszerzett „tudását” igyekszik a beosztottjaival is megosztani.

A pénzügyi osztályvezetői feladatok ellátása mellett 2012-ben anyakönyvi szakvizsgát tett, azóta aktívan közreműködik Zirc közigazgatási területén a párkapcsolatok hivatalossá tételéhez szükséges polgári szertartásokon. Folyamatosan képezte tovább magát az elmúlt évek során, 2014-ben mérlegképes könyvelői, 2016-ban adótanácsadói végzettséget szerzett.


Pill Eszter részére a kitüntetést Ottó Péter polgármester és Sümegi Attila jegyző adta át


Személyét szeretet és tisztelet övezi a hivatalban, az önkormányzatban és annak intézményeiben dolgozók körében. Megértő személyiségével támasza kollégáinak, akik magas színvonalú, sokoldalú szakmai munkáját elismerve javasolták a kitüntetésre.

(kg)