A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Farsangozott az Idősek Klubja


Épp hogy csak elfértek a közösségi helyiségben, olyan sokan eljöttek a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubjának farsangi rendezvényére.


Hummel Beáta klubvezető házigazdaként jó példával előállva vasutas egyenruhában várta az érkező néniket, bácsikat, volt közöttük, aki szintén maskara mögé bújt erre az alkalomra.

Amikor a vasutas nem menetjegyeket, hanem tombolajegyeket osztogat…


Nagyné Fáró Katalin intézményvezető is köszöntötte a szép számmal összegyűlt idős polgárokat. Örömét fejezte ki, hogy szeptember óta, mióta visszaköltözött az Idősek Klubja a felújított épületbe, komoly élet folyik a házban, és arra biztatott mindenkit, hogy látogassanak el a klubba, lakják be, érezzék otthon magukat, reggel fél nyolctól délután négyig nyitvatartanak.

Ötleteket is várnak, hogy milyen programokon vennének részt szívesen.

Nagyné Fáró Katalin intézményvezető a közösségi programokon történő részvétel fontosságát hangsúlyozta


„Hol jár az eszem? – Csak a csengőt figyelem” – szólt az örökzöld sláger, s hamarosan már a falra felszerelt készüléken is megjelentek egy régi táncdalfesztivál képkockái. A munkatársak a házban készült finomságokkal kínálták körbe az otthon, de most mégiscsak egy kicsit vendégségben lévő időseket, sajtos tallér, farsangi fánk került az asztalra. A zene megalapozta a jó hangulatot, így nem csak beszélgettek, társalogtak, hanem volt, aki táncra is perdült.


A tombolán helyi vállalkozások által felajánlott ajándékokat sorsoltak ki. Kedves gesztus volt a közösség részéről, hogy születésnapja alkalmából köszöntötték Hummel Beáta klubvezetőt.

A tombolasorsolás izgalmas pillanataiba nyerhetünk bepillantást (Fotó: Idősek Klubja)


Kelemen Gábor