A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Értékelte a város a művésznövendékek alkotásait


A Zirc város logójának megtervezésére kiírt pályázat díjátadójára került sor a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.


A házigazda intézmény részéről Szeifert György igazgató-helyettes köszöntötte az önkormányzat képviseletét. Örömét fejezte ki, hogy a városvezetés megbecsüli és méltányolja a művészeti iskolában folyó munkát, a diákok alkotásait. A pályázatokat Zirc város jegyzője, Sümegi Attila értékelte.


Elmondta,

az Emberi Kapcsolatok Bizottsága márciusi ülésén döntött arról, hogy pályázatot ír ki Zirc város logójának megtervezésére 50 ezer forintos összdíjazással. A kiválasztott öt logóterv egyformán elnyerte a döntéshozók tetszését, így a díjak megosztva kerültek átadásra.

Sümegi Attila jegyző megköszöni a diákok munkáját, miután átnyújtotta részükre a jutalmat


A díjazottak valamennyien a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskolából kerültek ki, ezért került sor itt az eredményhirdetésre. Bálint Anna két pályaművét is elismerésben részesítette a szakbizottság, ő 20 ezer forintos jutalmat vehetett át, míg Szabó Evelin, Gál Veronika és Nagy Réka 10-10 ezer forintos díjban részesült.


Sümegi Attila jegyző végül megköszönte a diákok munkáját, és arra biztatta őket, hogy a továbbiakban is éljenek a lehetőséggel, vegyenek részt az önkormányzat által kiírt pályázatokon.


Kelemen Gábor