A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

Bearanyozta puskájával az első májusi hétvégét


Vintze Regina zirci sportlövő, a Komáromi VSE versenyzője három arany- és egy bronzéremmel tért haza a ZTE10 Kupa ranglistaversenyről, Zalaegerszegről.


Háromszor saját korosztályában, az ifjúságiak között állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, és a nála idősebbek mezőnyében, junior korcsoportban is érmes helyen végzett Vintze Regina, aki tavaly igazolt Komáromba, emellett zirci nevelőegyesületének is tagja maradt.

Tízméteres puska negyvenlövéses számban, ötvenméteres puska fekvő számban és ifjúsági összetettben – térdelő, fekvő, álló testhelyzet – egyaránt nem talált legyőzőre a korosztályában, míg a juniorok között a hazai sportlövészetben már hírnevet szerző versenyzők mögött végzett a harmadik helyen, a szintén három testhelyzetből álló számban.Vintze Regina kiemelkedően célzott a zalaegerszegi versenyen, ennek köszönhetően négy érmet is szerzett

(Fotók: Vintze Csaba, Szervezőség)


A sportlövő a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Technikum és AMI diákja.

A tanulás mellett egy egyhetes edzőtábort is teljesített komáromi egyesületével. Az Európa-bajnoki selejtezősorozat legutóbbi három versenyén is szépen helytállt a felnőttek között.


Kelemen Gábor