A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

IV. ZIRC KERÉKPÁR GYERMEK MTB KUPA


2021. 09. 17. 14.00

Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Köztársaság utcai, „F” épületének előudvara


A rendezvény célja: versenyzési lehetőség biztosítása az általános iskolás korosztály számára, a tehetségek felfedezése, esetleges későbbi komolyabb szinten történő versenyzésének elősegítése, támogatása.


A verseny leírása: terep-kerékpárverseny, a pálya hossza 330 méter. Az útvonalat szalag és táblák jelölik. A versenyzőknek a stopperrel és az akadályokkal kell megküzdeniük, a helyezések sorsa az időeredmények alapján dől el. A versenyzőket egyenként indítjuk, időrátolással. A helyszíni regisztráció és a rajtszámok átvétele 14.00-tól 14.30-ig történik. A verseny 14.30-kor technikai értekezlettel és egy pályabejárással kezdődik, majd következnek a futamok az egyes korcsoportoknak megfelelően. A versenyen bukósisak viselése kötelező! Igény szerint a legkisebbeket a szülők kísérhetik a pályán. Az eredményhirdetés az összes korcsoportnak együtt történik, az utolsó futamot követően.


Futamok, korcsoportok, távok:

I. Futam Újonc „C” /2014, 2015/ 330 m (1 kör)

II. Futam Újonc „B” /2012, 2013/ 660 m (2 kör)

III. Futam Újonc „A” /2010, 2011/ 990 m (3 kör)

V. Futam Gyermek /2008, 2009/ 1320 m (4 kör)

V. Futam Serdülő /2006, 2007/ 1650 m (5 kör)


Nevezés: nevezési díj nincs. A versenyen a gyermekek csak a szülő / törvényes képviselő írásbeli hozzájáruló nyilatkozatával vehetnek részt. Az írásbeli hozzájáruláshoz szükséges formanyomtatvány és a jelentkezési segédűrlap az általános iskolában kérhető és adható le, vagy a Zirc Kerékpár üzletben /8420 Zirc, Rákóczi tér 16./, ez jelenti a regisztrációt. A nyomtatványok letölthetők innen is: JELENTKEZÉSI SEGÉDŰRLAP, SZÜLŐI NYILATKOZAT. A versenyre előzetesen és a helyszínen is lehet regisztrálni, de kérjük, hogy lehetőség szerint az előzetes regisztrációt részesítsék előnyben. A szülő / törvényes képviselő írásbeli hozzájárulása a helyszínen történő regisztráció esetén is szükséges.


Az előzetes regisztráció határideje: 2021. szeptember 14.


Díjazás: korcsoportonként és nemenként az első három helyezett érem- és oklevéldíjazásban részesül. Minden résztvevő elismerő oklevelet, ásványvizet és egy szelet csokit kap. Az abszolút legjobb időeredményt elérő lány és fiú versenyző egy-egy kupát is átvehet.


Esetleges további információt a 30/414-88-82-es telefonszámon vagy a zirckerekpar@hotmail.com e-mail címen lehet kérni.


Eredményes és balesetmentes versenyzést kívánunk: Zirc Kerékpár Sportegyesület


A rendezvényt támogatja: Reguly Iskoláért Alapítvány, Zirc Kerékpár üzlet, Zirc Városi Önkormányzat


Együttműködő partner: Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola


PLAKÁTFORMÁTUM