A bakony fővárosa

archívum - esemény

archívum - hírek

HÉSZ véleményezési dokumentáció

FELHÍVÁS

Zirc Városi Önkormányzat megbízásából a tervezők elkészítették Zirc Város Településfejlesztési Koncepciója és a Településrendezési eszközök teljes felülvizsgálatának véleményezési anyagát (a továbbiakban: dokumentáció). A dokumentáció a www.zirc.hu honlapon, a https://zirc.hu/telepulesfejlesztes menüpont alatt, a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal fsz 109. irodában megtekinthető.

A dokumentáció véleményezésére a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 38. § (2) és (3) bekezdésekben foglaltak szerint van lehetőség, a közzétételtől számított 30 napon belül.

Kérem a város polgárait, a helyi gazdasági, egyházi és társadalmi szervezeteket, hogy a dokumentációban foglaltakkal kapcsolatos véleményüket, javaslataikat írásban küldjék meg számunkra a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal (8420 Zirc, Március 15 tér 1) postai címre vagy a foepitesz@zirc.hu email címre.

Zirc, 2020. január 15.

Tisztelettel:

Ottó Péter
polgármester