Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

A gondviselés áll mögötte


Nagyboldogasszony napján utolsó miséjét tartotta a bazilikában, majd elbúcsúzott a zirciektől Huszár G. Lőrinc plébános atya, aki ezen túl Budapesten gyakorolja lelki hivatását. Sok emberi szív töltötte meg az egyházmegye legnagyobb templomát a meleg nyári estén.

Zarándoklat a gyermekre várókért


Augusztus 26-án, szombaton ismét megrendezésre kerül az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap, melyet az idei évben a gyermekre váróknak ajánlanak fel. Több szakasz is érinti városunkat.

Kölyökidő: Önkormányzati Nyári Napközis Tábor

 

Zirc Városi Önkormányzat az idei évben is megszervezte a nyári napközis tábort a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára a gyermekek biztonságos elhelyezése és napközbeni ellátása érdekében. Kölyökidő rovatunkban meglátogattuk a tábort, riportot készítettünk a szervezőkkel, gyerekekkel.

Egy ezüst, ami nekünk aranyat ér


Zircen, a judo-táborban köszöntötték Hajtós Bertalan judo-edzőt, egykori kiváló sportolót abból az alkalomból, hogy huszonöt évvel ezelőtt ezüstérmet nyert a barcelonai olimpián.

Folytatódtak a keddi kalandok


Már szinte hagyomány, hogy a Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB kalandossá teszi a nyári keddeket.

Baleset-megelőzés motorosoknak


A cseszneki autós pihenőben tartott baleset-megelőzési programot a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a Városi Baleset Megelőzési Bizottság.

Ötven betyáros véradó


Első alkalommal hirdetett a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezete betyáros véradást.

A bakonyi betyárok sokarcúsága


Tizenkilencedik alkalommal került megrendezésre városunkban a Bakonyi Betyárnapok Országos Betyártalálkozó. A kétnapos rendezvény sok arcát megmutatta: hagyományőrző programok, sportversenyek várták az érdeklődőket, és persze mulatni is lehetett egy nagyot.    

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
   1  2  3  6
  7  8  9
232427
28293031   

Elérhetőségeink


Zirci Közös
Önkormányzati Hivatal

 

Levélcím:
8420 Zirc, Március 15. tér 1.
Pf.: 77
Telefon: 06 (88) 593-700
Fax.: 06 (88) 414-475
Email: pmh@zirc.hu