Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

OVI-KVÍZ


Tavaly ünnepelte a Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde jelenlegi óvodai épülete a fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy 10 kérdésből álló kvízjátékra invitáljuk Önöket!
 

A valamennyi kérdésre helyes választ adók között Zirc anno… 2018 naptárakat sorsolunk ki, melyet Müller Anikó ajánlott fel. A vonzó külsejű helytörténeti kiadvány lapjai több ritkaságnak számító fotót is tartalmaznak, így otthonunk egyik éke lehet, azon kívül, hogy kísérni tudjuk vele az idő múlását.
 
A helyes válaszokhoz segítséget adhatnak a www.zirc.hu városi honlapon megjelent hírek, különös tekintettel a tavalyi évfordulóhoz kapcsolódó tudósítások. Persze „telefonos segítséget” is igénybe lehet venni, érdeklődjön témában jártas ismerőseinél, vagy látogasson el az óvodába, ahol szintén szerezhető információ a jubileumhoz kapcsolódó kiállítások, gyűjtemények megtekintésével.
 
A kvíz-kérdések letölthető és kitölthető formátumban Zirc város honlapján, a Főoldal / Tájékoztatók, felhívások menüpont alatt érhetők el.
 
A megfejtéseket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk 2017. január 24-ig. A tárgymezőbe kérjük, írják be: „OVI-KVÍZ”. A beküldő neve mellé kérünk megadni egy lakcímet és egy telefonos elérhetőséget.
 
A kérdésekre adott válaszok közölhetők közvetlenül e-mail-ben, a kérdés számának és helyes betűjelének megadásával, vagy a levél csatolmányaként, a városi honlapról letöltött, kvíz-kérdéseket tartalmazó dokumentum visszaküldésével. Ez esetben kérjük, hogy a helyes választ és/vagy annak betűjelét valamilyen módon, vastagítással vagy aláhúzással jelöljék.
 
Tartsanak velünk, kezdődjön játékosan az Újév!

Zirc Városi Önkormányzat

Vissza

 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
2425262728
293031