Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Hajszálnyira az országostól


Második helyen végzett a PSzC Reguly Antal Szakképző Iskola lánycsapata a labdarúgó diákolimpia megyei döntőjében.

 
A lányok kiemelkedő teljesítménnyel, veretlenül zárták a diákolimpiát, tényleg csak kevéssel maradtak le az országos szereplésről. A megyei döntőbe két 1:0-s győzelemmel iskolázták be magukat a Reguly-sok: az Alkotmány utcai sporttelepen megrendezett körzeti döntőn a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium, a III. Béla Gimnázium és a Reguly Antal Szakképző Iskola csapatai vettek részt. Kasza Zsuzsanna és Szüszenstein Dzsenifer góljaival „váltották meg a jegyet” a lányok a veszprémi útra.
 
A megyei négyes döntőn télies időjárás fogadta a pápai, ajkai, veszprémi és a zirci körzet győzteseit. Végig viharos szélben, hóviharban játszották le a mérkőzéseket, ami már önmagában is dicséretet érdemel. Az ajkai Szent-György Albert iskola csapatát 5:1-re győzték le a zirciek, a veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium csapata ellen 1:1-es döntetlent értek el, és szintén 1:1-re végződött a későbbi győztes, és így az országosra jutó pápai Petőfi Sándor Gimnázium elleni mérkőzésük.
 
A Reguly iskola részéről Szüszenstein Dzsenifer és Kasza Zsuzsanna két-két gólt szerzett, Torbó Anna és Rózsavölgyi Nikolett pedig egyszer-egyszer volt eredményes. A diákolimpiát veretlenül záró csapat felkészítője Horváth Csaba testnevelő tanár volt, aki be is számolt részünkre az eseményről.

 
A megyei második helyezett PSzC Reguly Antal Szakképző Iskola lánycsapata, balról:

Szüszenstein Dzsenifer, Rózsavölgyi Nikolett, Csaplár Lea, Vessző Barbara, Kasza Zsuzsanna, Torbó Anna, Somogyi Tünde, Simon Katalin, Tóth Alexandra  

 

Az ezüstérem és az oklevél, melyet a siker emlékére elláttak névjegyükkel


Kelemen Gábor

Vissza

 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  December 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
      1
  4  5  7  8  9
111213
18192021222324
25262728293031

Friss események

Nincs aktuális esemény