Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Megmutatták, mit tudnak


Második alkalommal rendezte meg a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ és a Zirc Városi Nyugdíjasklub a „Ki mit tud?” című vetélkedőt az idősebb korosztály számára.

 
A jelentkezők száma ezúttal elmaradt a tavalyitól, az alacsonyabb létszám ellenére azonban színvonalas produkciókat hallhattunk, és sokféle előadással lepték meg a hallgatóságot a szépkorú szereplők a tavasz első napjának délutánján: ének, vers, zene és színjáték színesítette a műsort. Volt, aki több műfajban is színpadra lépett, és amíg a zsűri értékelt, addig sem unatkozhattunk: a nyugdíjasok újabb előadásokkal szórakoztatták a közönséget, immár versenyen kívül.


Vadász Józsefné tréfás jelenete nagy sikert aratott a közönség soraiban

A műsort Pék László, a Zirc Városi Nyugdíjasklub elnöke vezette, aki egyben a zsűri egyik tagja is volt Nagyné Fáró Katalin, a szervező intézmény vezetője és Koósné Stohl Ilona korábbi intézményvezetővel egyetemben. Az értékelő bizottság nem állított fel rangsort a résztvevők között, mindnyájukat díjazásban részesítette. Oklevelet és ajándéktárgyat vehetett át Horváth Lajosné, Vörösházi Ferencné, Baumann Ernőné, Sebestyén Antal és Vadász Józsefné.      


A fellépők és a zsűri tagjai összeálltak egy közös fotóra a jó hangulatú vetélkedőt követően


Kelemen Gábor

Vissza

 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  December 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
      1
  4  5  7  8  9
11121317
18192021222324
25262728293031