Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Kezdésként hét arany a zirci judokáknál


Vasárnap indult az őszi versenyszezon a Vincze Judo Club számára. Veszprém és Pápa állomások után Tatabányán rendezték meg a III. Regionális Rangsorversenyt.

 
Vincze Ferenc, Vincze Lajos és Vincze Balázs tanítványai közül tizenhárom gyermek indult a versenyen. Nem mondhatni, hogy idénykezdő formát mutattak, hiszen valamennyien éremmel tértek haza a bányászvárosból.
 
A legkisebbek versenyében (2008–2009) Kertai Kíra mindenkit legyőzve az aranyat hozta el. Testvére, Kertai Olivér sem talált legyőzőre, így ő is aranyérmes lett. Sárossy Boróka és Sárossy Barnabás is testvériesen osztozott az érmeken: a leányzó ezüstöt, a fiú bronzérmet nyert.


A szépen teljesítő zirci judokák edzőikkel (Fotó: Vida Judit)

Diák C kategóriában (2007) Sárossy Bence első helyen végzett, egy másik súlycsoportban bronzérmes lett. Diák B-ben (2006) Kertai Réka a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, Berkes Mihály a harmadik helyet szerezte meg. Diák A-ban Vajda Luca aranyérmet szerzett, Fisli Levente az ezüstöt hozta el.
 
A serdülők között Pej Zalán és Mihályi Bálint is a legfényesebb érmet harcolta ki a tatamin. Fisli Botond szintén szépen menetelt, végül a második helyen végzett, csakúgy, mint Árpásy Balázs.

Kelemen Gábor

Vissza 


 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
192021
22232425262728
293031    

Friss események