Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Koccintás a sporteredményekre


Ünnepélyes keretek között adták át a „Zirc Város Sportjáért” kitüntetéseket a Városházán.
 
„Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni.” – Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok magyar úszó gondolatával köszöntötték a vendégeket a házigazdák, miközben a falról archív fotók peregtek: eredményhirdetések, edzések, mérkőzések, pályafelújítások, csapatképek, dicsőséget hozó pillanatok.
 
Zirc Városi Önkormányzat az idei évben két sportoló és egy edző-klubvezető tevékenységét ismerte el. Ezúttal a sportlövők vitték a prímet, Zirc város utánpótlás sportolója Vágenhoffer Dávid, Zirc város felnőtt sportolója Panyi Kinga lett a tavalyi esztendőre vonatkozóan. Mindketten az MTTSZ Területi Klub Zirc tagjai. Nagy Krisztián labdarúgó-edző, a Football Club Zirc Sportegyesület elnöke pedig eddigi munkásságának elismeréséért „Zirc Város Sportjáért” kitüntetésben részesült.
 
A díjazottak méltatásával kapcsolódó írásainkban foglalkozunk.

A díjakat Ottó Péter polgármester és Lingl Zoltán önkormányzati képviselő, a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöke adta át. A műsorban közreműködtek a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola zeneiskolás diákjai: Palánkai Hanna Dóra, Palánkai Tünde, Sáfrány Cseperke Virág és Berkes Mihály fuvolajátéka emelte az ünnepség fényét. Felkészítő tanáruk Buzásné Rezsőfi Lívia. A sport-díjátadó városunk vezetőjének pohárköszöntőjével zárult.

Kelemen Gábor

 Vissza

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
232425262728
293031