Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

A Schmidt Zsalué a Bányász-kupa


Ötödik alkalommal került megrendezésre a „Bányász Emlékkupa” a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Rákóczi téri tornatermében.

 
A Zirc Városi Önkormányzat által alapított és szervezett teremlabdarúgó-tornára az idei évben tíz csapat nevezett, amelyek két öt fős csoportban kezdték meg a küzdelmeket.
 
A csoportokból az első két helyezett jutott tovább – a kiegyensúlyozottságot bizonyítja, hogy a második és a harmadik között pontegyenlőség alakult ki, és a gólarány döntött a továbbjutás sorsáról –, a legjobb négy között pedig már az egyenes kieséses rendszer érvényesült. Az elődöntők eredményei: Schmidt Zsalu–Veréb FC 4:2, Anonymus–Nagyesztergár 2:1. Harmadik helyért: Veréb FC–Nagyesztergár 2:0. A döntőben: Schmidt Zsalu–Anonymus 4:3. Mindez azt jelenti, hogy a bányász kupa továbbvándorolt, új győztest avattunk az emlékversenyen Szent Borbála napja után egy héttel.
 
A torna végeredménye: 1. Schmidt Zsalu, 2. Anonymus, 3. Veréb FC, 4. Nagyesztergár


A Schmidt Zsalu első alkalommal nyerte meg a Bányász Emlékkupát.
Álló sor, balról: Simon Dávid, Takács Dávid, Schmidt Ákos, Takács László, Barcza Bálint. Elöl: Takács Péter, Berényi Krisztián, Pápai Antal

Az első három helyezett dísztárgyat és Zirc város polgármesterének elismerő oklevelét vehette át. Az eredményhirdetésen három különdíj is kiosztásra került. A gólkirály tizenkét találattal Horváth László (Anonymus) lett. A szervező bizottság ezúttal a mezőnyből választott legjobb játékosokat, az egyik díjat Barcza Bálint, a másikat Simon Dávid (mindketten Schmidt Zsalu) vehette át a teljesítményéért.  

Kelemen Gábor

 Vissza


 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
2021
232425262728
293031